Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul anului! Tatăl şi agentul lui Erling Haaland au ajuns la Barcelona pentru a negocia transferul starului norvegian. Cât cere Dortmund pentru golgheterul său

VIDEO | Anunţul anului! Tatăl şi agentul lui Erling Haaland au ajuns la Barcelona pentru a negocia transferul starului norvegian. Cât cere Dortmund pentru golgheterul său

Transferuri

Comentarii

În cursul zilei de joi, jurnaliştii de la Mundo Deportivo au oferit imagini cu Alf-Inge Haaland, tatăl starului norvegian, şi Mino Raiola, agentul său, ieşind dintr-un aeroport din Barcelona. Cei doi ar fi acolo să negocieze transferul atacantului de la Dortmund pe Camp Nou.

Presa spaniolă a scris că Alf-Inge Haaland, tatăl atacantului Erling Haaland, şi agentul Mino Raiola au ajuns la Barcelona, pentru a discuta cu preşedintele grupării catalane, Juan Laporta, transferul jucătorului de la Borussia Dortmund.

Preşedintele ”blaugrana” ar fi motivat să încheie negocierile cât mai repede, după interesul manifestat şi de alte cluburi uriaşe din Europa pentru serviciile atacantului norvegian.

Cât cere Dortmund pentru golgheterul său

Borussia Dortmund este dispusă să negocieze pentru golgheterul său, mai ales că Haaland are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro ce va putea fi activată din vara lui 2022. Însă, oficialii nemţilor ar dori o sumă de 180 de milioane de euro în schimbul lui Haaland, iar marile probleme financiare în care se află Barca ar fi un impediment pentru transfer.

Astfel, echipa pregătită de Ronald Koeman va fi nevoită să strângă fondurile necesare din vânzările unor jucători precum Coutinho, Umtiti, Firpo şi Braithwaite.

Mundo Deportivo a surprins momentul venirii celor doi, care au fost preluaţi de la aeroport de şoferul personal al lui Joan Laporta.

  • În acest sezon, Haaland a marcat 33 de goluri în 31 de apariţii în toate competiţiile pentru Borussia Dortmund

Afla mai multe despre: erling haalandbarcelonaborussia dormundmino raiolajoan laporta 

viewscnt
Articole similare