Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul aşteptat de toată lumea: "Am avut o discuţie cu selecţionerul" Dezvăluirea lui Răzvan Burleanu la plecarea spre Spania

VIDEO | Anunţul aşteptat de toată lumea: "Am avut o discuţie cu selecţionerul" Dezvăluirea lui Răzvan Burleanu la plecarea spre Spania

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF anunţă că soarta lui Comsin Contra va fi decisă în următoarele trei săptămâmi. Şeful de la Casa Fotbalului spune că discuţiile dintre cei doi vor continua şi la Madrid, înaintea ultimului meci al naţionalei din preliminarii.

Răzvan Burleanu a explicat cu lux de amănunte cum vor evolua lucrurile în perioada următoare în privinţa băncii tehnice a naţionalei. 
 
"Am avut o discuţie foarte scurtă, la fel ca şi cu o parte dintre jucători. Vom avea acum în Spania o discuţie mai aşezată. A fost un jucător emblematic pentru România, un antrenor care şi-a asumat o misiune dificilă, a venit într-un moment greu pentru echipa naţională. Şi în acelaşi timp un antrenor care totuşi a contribuit la această tranziţie dintre generaţii. Am avut 6 jucători pe care i-am regăsit în această vara la Campionatul European de tineret. Iar acest lucru cred că contează foarte mult mai ales pentru viitor" l-a lăudat Răzvan Burleanu pe Contra.  
 
Pentru că naţionala va juca barajul pentru accederea la Euro 2020, Burleanu este obligat să mute repede. 
 
"O decizie finală va fi luată în maxim 3 săptămâni. În această perioadă de timp avem nevoie să întrunim comisia tehnică. Avem o şedinţă de comisie tehnică, urmată apoi de o şedinţă de Comitet Executiv" a adăugat preşedintele FRF. 
 
 
 

Afla mai multe despre: burleanucontraromânia,  

viewscnt
Articole similare