Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul care îi sperie pe dinamovişti: "Îşi doreşte să marcheze impotriva lor". Analiza făcută de Dică înainte de derby, cine sunt "câinii" care îl sperie

VIDEO | Anunţul care îi sperie pe dinamovişti: "Îşi doreşte să marcheze impotriva lor". Analiza făcută de Dică înainte de derby, cine sunt "câinii" care îl sperie

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit într-o conferinţă de presă despre derby-ul de duminică seară, Dinamo - FCSB. În cadrul conferinţei, tehnicianul a atins mai multe puncte sensibile, cum ar fi duelul cu Mircea Rednic şi jucătorul care este motivat să înscrie împotriva "câinilor".

Este deja bine cunoscut conflictul lui Harlem Gnohere cu familia antrenorului de la Dinamo, iar Dică îi avertizează pe dinamovişti că "Bizonul" vrea cu disperare să înscrie în poarta lui Penedo: "Cu siguranţă este motivat la maximum Bizo, pentru că îşi doreşte să marcheze împotriva lui Dinamo"

Dacă lui Dan Nistor îi este teamă de Pintilii, fotbalist care nu va juca în derby, antrenorul lui FCSB are doi jucători de la Dinamo pe care îi priveşte cu atenţie: "Cred că jucătorii cei mai importanţi sunt Nistor şi Salomao. Puneţi-vă în locul meu, e foarte greu să analizezi Dinamo, pentru că a schimbat trei antrenori în 14 etape"

Dică nu mai vrea să intre într-un război al declaraţiilor cu Mircea Rednic, chiar dacă Marius Şumudică i-a luat partea: "Nu vreau să comentez acest lucru (n.r. - legat de declaraţiile lui Rednic), nu are rost. Eu nu intru în polemici cu ceilalţi antrenori, nu are rost să comentez"

"Va fi un meci special, important este ca noi să fim pregătiţi. Într-un derby nu contează locul din clasament, cu siguranţă jucătorii vor avea o atitudine în plus faţă de alte jocuri. Da, eu consider că jocul echipei Dinamo a crescut, chiar dacă a schimbat foarte mulţi jucători. În jocul cu Voluntari au avut o prestaţie bună, au dominat şi au reuşit să câştige", a mai spus Dică despre derby. 

Dinamo - FCSB este duminică, de la ora 21:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbdinamo fcsbderby 

viewscnt
Articole similare