Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul care îl poate îmbogăţi pe Hagi: "Este peste Răzvan Marin la ora actuală". Cine îi creşte cota lui Ianis

VIDEO | Anunţul care îl poate îmbogăţi pe Hagi: "Este peste Răzvan Marin la ora actuală". Cine îi creşte cota lui Ianis

Farul Constanța

Comentarii

Mircea Rednic ştie că Ianis Hagi este monitorizat de cluburi importante de pe continent şi că decarul Viitorului poate pleca pe o sumă importantă din Liga I.

Hagi a încasat din transferul lui Răzvan Marin 4,4 milioane de euro, dar visează să ia şi mai mulţi bani din vanzarea lui Ianis. Mircea Rednic este convins că dorinţa se poate îndeplini.  
 
"Să nu credeţi că după un meci sau dacă a marcat două goluri, gata, i-a mai crescut cota cu 1 milion sau 1 milion de gol. Toată lumea îl cunoaşte pe Hagi, scouterii care vin sunt de la echipe foarte bune, au destulă experienţă, nu se lasă ei păcăliţi de un meci foarte bun sau că a înscris goluri. Oricum are o cotă peste Marin la ora actuală, vorbesc de jucătorii care au plecat de la noi din ţară. Acum depinde de ce îşi doreşte Gică în primul rând, că nu ştiu dacă contează şi cuvântul lui Ianis. Gică l-a format, Gică îl pregăteşte, Gică îl susţine din toate punctele de vedere, normal că el o să decidă unde va pleca şi pe ce sumă va pleca" a spus antrenorul dinamovist într-o conferinţă de presă. 
 

Afla mai multe despre: mircea rednicianis hagiviitorulrazvan marin 

viewscnt
Articole similare