Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul care îl va înfuria pe Gigi Becali: "Dacă CSA Steaua va câştiga Cupa României, va putea evolua în Europa League"

VIDEO | Anunţul care îl va înfuria pe Gigi Becali: "Dacă CSA Steaua va câştiga Cupa României, va putea evolua în Europa League"

Fotbal

Comentarii

Cel mai negru scenariu pentru Gigi Becali a fost confirmat de preşedintele FR de fotbal, Răzvan Burleanu. Dacă CSA Steaua Bucureşti câştigă Cupa României, se va califica în preliminariile Europa League.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a susţinut, astăzi, o conferinţă de presă în care a vorbit de numeroasele problemele pe care le are fotbalul românesc. Printre multele subiecte atinse, Burleanu a vorbit şi despre echipa de liga a patra, CSA Steaua Bucureşti, cea care a transformat formaţia lui Gigi Becali în FCSB Bucureşti. După două ratări de promovare în liga a treia, CSA Steaua Bucureşti şi-a început cel de-al treilea an de activitate fotbalistică reluată, iar dacă va câştiga Cupa României, greu de crezut dar posibil, va putea să joace în cupele europene la anul, deoarece va fi în cel de-al patrulea an de activitate. "Dacă CSA Steaua este un club de drept public şi va câştiga Cupa României va merge în Europa League fără nicio problemă", a declarat Burleanu.

CSA Steaua Bucureşti începe sezonul de Liga a IV-a pe terenul celor de la AFC Rapid, vineri, 23 august.

Afla mai multe despre: razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare