Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul îngrijorător a lui Petrescu după remiza de la Sibiu: "Dacă nu se întâmplă asta ratăm calificarea în primăvară" Pierderea uriaşă pentru campioana României

VIDEO | Anunţul îngrijorător a lui Petrescu după remiza de la Sibiu: "Dacă nu se întâmplă asta ratăm calificarea în primăvară" Pierderea uriaşă pentru campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj mai are de jucat două meciuri până la întâlnirea decisivă cu scoţienii care poate să trimită trupa din Gruia în primăvara Europa League.

Sepsi şi Botoşani sunt adversarele clujenilor. Doar că antrenorul vişiniilor cere LPF să intervină pentru ca echipa sa să aibă timpul necesar pentru pregătirea duelului european de pe 12 decembrie. 
 
"Lotul e foarte mic, dacă şi la meciurile cu Sepsi şi cu Botoşani ne accidentăm nu mai are cine să joace. Eu nu înţeleg programul acesta şi e foarte important să reuşim să amânăm unul dintre aceste două meciuri. Dacă nu amânăm, zero şanse cu Celtic. Dacă vrem să apărăm România, ar trebui să înţeleagă, pentru că toate ţările au făcut asta. Avem cel mai slab lot din Europa ca număr. Erau 19, am rămas cu 16. Pe noi ne-au penalizat foarte mult cupele europene. Eram cu 10 puncte în plus cel puţin dacă nu aveam cupele europene. " a declarat Petrescu după remiza cu sibienii. 
 
Petrescu a mai pierdut un jucător după partida cu Hermannstadt. Antrenorul crede că nu îl va mai avea la dispoziţie pe Boli până la sfârşitul anului. 
 
"Problemele ni le-am făcut şi noi şi din păcate se vede că jucăm la trei zile. Boli, asta e cea mai mare pierdere. L-am pierdut pe Boli şi nu cred că va mai juca până la finalul sezonului. Îi avem pe Boli, Aurelio şi Rondon care nu pot juca cu Celtic. Dacă era 0-0 nu eram supărat deloc, poate doar pentru accidentarea lui Boli. La mine dacă e 0-0 înseamnă că nu am făcut greşeli" a mai spus tehnicianul care va împlini luna aceasta 52 de ani. 
 
Antrenorul campioanei are o explicaţie pentru faza care a făcut-o pe CFR să piardă două puncte duminică seară. 
 
"Aici se vede lipsa de experienţă a lui Paşcanu, nu are meciuri în picioare şi din păcate el joacă doar la under 21 şi la Liga I e alt nivel. El e un băiat excelent, vrea, dar din păcate nu e la sută la sută şi nu poate să facă faţă în acest moment la ce vreau eu" 
 
 
 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuamânareboli 

viewscnt
Articole similare