Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Claudiu Niculescu în privinţa lui Grozav! De ce se teme antrenorul:"Vom avea discuţii în aceste zile"

VIDEO | Anunţul lui Claudiu Niculescu în privinţa lui Grozav! De ce se teme antrenorul:"Vom avea discuţii în aceste zile"
Comentarii

Gicu Grozav a semnat zilele trecute cu Dinamo, însă fotbalistul nu este la capacitate maximă. Astfel că este posibil ca el să debuteze în echipa câinilor după pauza de două săptămâni a Ligii I.

Claudiu Niculescu îl are la dispoziţie de câteva zile şi pe Gicu Grozav, care a preferat să vină pe un contract mai mic la Dinamo, decât să joace accepte oferta pe bani mulţi a lui Gigi Becali. Fotbalistul este în urmă cu pregătirea fizică şi a jucat ultimul meci oficial exact în urmă cu 4 luni. 

"Este un jucător pe care eu mi l-am dorit foarte mult. Pe lângă valoarea lui ca fotbalist, eu îi cunosc şi caracterul. Şi asta e foarte important pentru mine. Mă bucur enorm că am ajuns la o înţelegere şi acum trebuie să trecem la treabă. Nici el nu e la 100%, dar cred că va fi apt după această pauză. Sunt convins că va ajuta echipa şi va ajuta foarte mult şi echipa naţională. Vom avea discuţii în aceste zile şi cu Gicu şi cu doctorul echipei, pentru că el îi ştie cel mai bine starea de sănătate. Acum mă tem doar de o accidentare, fiind la început. Dar starea lui e foarte bună. Cred că va fi în lot" a spus Niculescu îninatea meciului cu FC Botoşani.

Gicu Grozav nu a pus multe condiţii ca să ajungă la Dinamo. Totuşi şi-a dorit mult un lucru.

"Orice jucător de valoare are o obsesie în sensul ăsta (n.r. că Grozav a cerut numărul 7). Eu aveam obsesia să joc cu numărul 9. Fiecare jucător are un fel de superstiţie. Jucând cu numărul preferat pe tricou, ai senzaţia că eşti mai puternic. Au discutat băieţii între ei. E foarte bine că Deian a acceptat şi nu a avut o problemă în acest sens. Am fost şi colegi de echipă, iar acum e o relaţie bazată pe respect reciproc. Viaţa a făcut ca după atâţia ani să ne reîntâlnim, eu ca antrenor, el ca jucător" a adăugat Niculescu.

Conferinţă de presă Dinamo

LIVE VIDEO | Conferinţă de presă Dinamo! Gicu Grozav, prezentat oficial

Publicată de TelekomSport.ro pe Vineri, 5 Octombrie 2018

 

Afla mai multe despre: dinamogrozavniculescu 

viewscnt
Articole similare