Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Contra despre viitorul unui jucător de naţională: "În maximum 10 zile se va rezolva"

VIDEO | Anunţul lui Contra despre viitorul unui jucător de naţională: "În maximum 10 zile se va rezolva"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul a dezvăluit că Gicu Grozav este în tratative pentru a semna cu o nouă echipă după despărţirea de Dinamo, din toamnă. Atacantul are de unde alege, pentru că este curtat de mai multe cluburi.

Gicu Grozav a ieşit din circuitul naţionalei în a doua jumătate a anului trecut. Contra speră să lucreze din nou cu el şi să fie unul dintre oamenii cu care să atace campania de calificare la Euro 2020. 
 
"Gicu Grozav sper ca săptămâna asta să-şi rezolve transferul. Are ceva oferte. I-am zis că are nevoie să joace, să-şi recupereze încrederea avută înainte de ce s-a întâmplat în ultimele 6-8 luni de zile. Să meargă la o echipă unde să joace şi sunt sigur că în maxim 10 zile îşi va rezolva situaţia. Sper să joace şi să fie şi el o soluţie pentru naţională" spune selecţionerul despre fostul decar al naţionalei. 
 
În privinţa lui Stanciu lucrurile sunt mai simple. Tricolorul continuă la Sparta Praga. 
 
"Mă bucur că Stanciu a rămas în Europa. El e un jucător care are timp să meargă în ţările arabe şi eu zic că poate juca în campionate şi mai puternice decât cel din Cehia" a spus Contra despre unul dintre liderii naţionalei. 
 

Afla mai multe despre: contragrozavstanciu 

viewscnt
Articole similare