Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Hagi care îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: "Nu mai vând în România" Dezvăluirea prin care practic Regele îşi anunţă candidatura la titlu

VIDEO | Anunţul lui Hagi care îi dă planurile peste cap lui Gigi Becali: "Nu mai vând în România" Dezvăluirea prin care practic Regele îşi anunţă candidatura la titlu
Comentarii

Managerul tehnic al Viitorului anunţă că din acest moment echipa sa va transfera jucători doar în străinătate, astfel că FCSB nu va mai putea aduce fotbalişti de la Ovidiu.

Hagi a mărturisit că îşi va permite să mărească plafonul salarial al clubului. 
 
"O să ridicăm şi noi puţin standardul, pentru că am văzut că competiţia e mare. Nu o să mai dăm jucători în România, la nicio echipă. O să încercăm să fim noi competitivi, să ne luptăm cu ei. Am văzut că fiecare vrea jucători de la Viitorul. Doar îi cheamă şi dau oferte, dar după aceea uită de ele, adică vor să îi ia gratis sau cu bani puţini. Am luat decizia ca din momentul de faţă să nu mai dăm niciun jucător în România, să dăm numai afară. În România dacă îl dăm, îl dăm liber, îl lăsăm să plece că nu suntem mulţumiţi de el" a declarat Hagi la sfârşitul meciului care a încheiat etapa a 9-a. 
 
Viitorul are o medie de aproape trei goluri înscrise pe meci în primele 9 etape ale stagiunii. 
 
 "Acum jucătorii au încredere în ei, au văzut că pot juca un fotbal foarte bun şi că marchezi patru goluri şi având atâtea ocazii, clar că suntem şi noi buni. Suntem foarte fericiţi, având un portar care a făcut un meci fantastic, dar pe lângă el şi ceilalţi jucători au jucat bine. Cred că am construit mai mult decât ei, am avut o construcţie şi o circulaţie a mingei mai bună. Am trei jucători lipsă, nimeni nu vorbeşte că mai vreo trei care sunt lipsă. Devenim o echipă bună, omogenă, cu un lot bun şi cu siguranţă prin aceste evoluţii băieţii şi echipa îmi pun presiune mie. O să crească pretenţiile lor şi o să îmi pună automat presiune mie" a mai spus Regele. 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...