Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Ioan Andone, după victoria impresionantă a Voluntariului: ”Vom face lucruri minunate în această primăvară”

VIDEO | Anunţul lui Ioan Andone, după victoria impresionantă a Voluntariului: ”Vom face lucruri minunate în această primăvară”

FC Voluntari

Comentarii

Ioan Andone, managerul general al Voluntariului, s-a declarat încântat de evoluţia echipei sale în partida cu Sepsi. Ilfovenii s-au impus cu 4-2 şi speră să rămână în Liga I şi în sezonul următor.

Am jucat foarte bine şi inteligent. Am fost foarte inteligenţi, întâlnind o echipă de pe locul patru, care a făcut un campionat foarte bun acum, normal că ne-a dat şansa unei organizări foarte bune defensive şi să jucăm pe contraatac. Am dat şi două goluri din lovituri libere, dar asta e o muncă care o prestează Cristiano Bergodi de trei luni de zile şi deja se vede.

Mă bucur că a debutat un copil crescut în academia noastră, Bălan, care are numai 16 ani, e un lucru extraordinar de pozitiv pentru noi. Ne-am apropiat şi de Chiajna şi de Călăraşi. Asta ne doream. Arătăm foarte bine şi am jucat cu minte multă, adică inteligent. Vom face lucruri frumoase aici în această primăvară. Au apărut jucători italieni care au ştiinţa jocului în apărare foarte bună”, a spus Andone, imediat după meci.

 

Afla mai multe despre: andonevoluntari,  

viewscnt
Articole similare