Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Keşeru după victoria cu Lituania: ”Ar fi dramatic să se întâmple aşa”

VIDEO | Anunţul lui Keşeru după victoria cu Lituania: ”Ar fi dramatic să se întâmple aşa”

Echipa națională

Comentarii

Claudiu Keşeru a reuşit un gol în partida cu Lituania, iar la final s-a arătat încântat de colaborarea cu George Puşcaş. Chiar dacă şi-a pierdut rolul de vârf autentic, Keşeru a arătat că se poate descurca bine şi într-o poziţie ceva mai retrasă.

”Am avut un rol total diferit faţă de cel de vârf împins, dar m-am simţit foarte bine. Am jucat zece ani în Franţa pe poziţia asta. Am jucat bine alături de Puşcaş, facem cinste Bihorului, pe lângă faptul că facem cinste întregii ţări.

Ne vom face treaba cât putem de bine în meciul cu Muntenegru, vedem ce se va întâmpla. Ce nu depinde de noi, nu putem controla. Dacă vom câştiga şi vom termina pe locul 2, atât am putut acum. Ar fi dramatic dacă am pica în urna a 4-a, n-ar fi deloc plăcut, am avea trei echipe tari. Ne dorim cu siguranţă să ne calificăm la Euro. Se vede o stare de spirit diferită, cu siguranţă va fi un lucru important că suntem şi un grup unit în viitoarea campanie.

Vor fi jucători care îmbătrânesc puţin, alţii care vor acumula mai multă experienţă. Deocamdată, la echipa naţională o luăm pas cu pas, nu vrem să ne hazardăm. I-am urat multă baftă lui Hagi, la debut, chiar pe mine m-a schimbat. M-a bucurat, sper să aibă cât mai multe realizări”, a spus Keşeru.

Afla mai multe despre: keseruromanialituania 

viewscnt
Articole similare