Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Paşcanu în privinţa viitorului său: "De luni o să ştim exact" Promisiunea fundaşului pentru o nouă peformanţă la naţionala de tineret

VIDEO | Anunţul lui Paşcanu în privinţa viitorului său: "De luni o să ştim exact" Promisiunea fundaşului pentru o nouă peformanţă la naţionala de tineret

Echipa națională

Comentarii

Lui Alex Paşcanu i-a crescut cota după prestaţiile de la primul turneul final jucat în carieră.

Fotbalistul a evoluat până acum doar pentru echipa de tineret al lui Leicester şi se pare că mai multe echipe îşi doresc semnătura lui. Chiar şi FCSB s-ar putea regăsi pe listă. Fotbalistul eliminat în partida cu Germania nu spune nu unui posibil transfer în Liga I. Paşcanu mai are un an de contract cu vulpile după ce a semnat prelungirea în această vară. 
 
"Probabil de luni încep să analizez ofertele că mai avem de petrecut. De luni o să încep să vedem ce opţiuni sunt. Sunt şanse peste tot. O să analizăm şi o să vedem care sunt cele mai bune opţiuni" spune fundaşul. 
 
Paşcanu este eligibil pentru turneul olimpic de la care are mari aşteptări. Şi în acelaşi timp promisiuni pentru fani. 
 
"Sperăm la medalie la Tokyo. Mergem doar cu gândul la medalie şi abia aşteptăm Tokyo. Nu există cuvinte pentru ce s-a întâmplat în seara asta. Nu am primit semnale să ne aşteptăm la primirea asta. Chiar a fost o surpriză foarte mare. Au arătat băieţii nişte imagini în avion, dar nu -mi venea să cred. Probabil că acum începem să realizăm ce am puutut să facem. Suntem foarte mândri nu avem cuvinte. Ăsta e doar începutul. Am arătat la toată Europa că avem echipă care trebuie luată în seamă şi pe viitor sunt sigur că o să putem face lucruri şi mai măreţe" a mai declarat Paşcanu.
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: pascanuromâniatineretoferteleicester 

viewscnt
Articole similare