Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Teja, după ce Gigi Becali a spus că vinde şase jucători: ”Eu asta i-am explicat” Ultimele detalii despre Nedelcu şi Stoian

VIDEO | Anunţul lui Teja, după ce Gigi Becali a spus că vinde şase jucători: ”Eu asta i-am explicat” Ultimele detalii despre Nedelcu şi Stoian

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a declarat, după înfrângerea cu Viitorul, că va da afară de la FCSB şase jucători, la finalul campionatului. Mihai Teja consideră că lucrurile se pot schimba în bine dacă echipa va reîncepe să câştige.

La echipă este o atmosferă bună. Băieţii sunt conştienţi că trebuie să dăm mai mult pentru a câştiga meciurile. Ne-am asumat când am venit la Steaua că cerinţele sunt foarte mari. Trebuie să muncim mai mult şi să jucăm mai bine. Dacă de acum vom câştiga toate meciurile şi vom câştiga campionatul vom vedea cum vor sta lucrurile la vară.

Din punct de vedere al rezultatelor, este clar că nu sunt cele mai bune rezultate. Când Gică Hagi iese la final de meci şi spune că Steaua a jucat mai bine şi a produs mai mult fotbal, atunci înseamnă că nu jucăm chiar aşa rău. El este printre cei mai buni antrenori din România şi din Europa şi a recunoscut că am jucat mai bine. Ceilalţi ne-au desfiinţat.

Un jucător trebuie să conştientizeze că trebuie să fie mai bun de la meci la meci. La fiecare partidă noi am avut începuturi de reprize foarte bune. La capitolul atitudine am stat foarte bine şi cred că am reuşit să dominăm fiecare meci de până acum.

Lui Nedelcu i-am explicat că trebuie să dea mai mult şi că nu trebuie să-l doboare o nereuşită. I-am explicat că e foarte important să fructifice şansele viitoare. Se întâmplă să ai momente grele sau momente de la care să pleci. Depinde foarte mult de ceea ce vrei să faci.

Stoian se antrenează foarte bine, ne bazăm pe el pentru meciurile pe care le mai avem. El este un jucător cu experienţă, când va avea şansa lui va intra. Sper, spre binele lui şi al nostru, ca atunci când intră să joace bine şi să devină un om de bază”, a spus Teja, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Astra.

Afla mai multe despre: tejafcsbbecali 

viewscnt
Articole similare