Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul lui Viorel Moldovan după interesul lui Dinamo: "Este o provocare interesantă" Ajunge în Ştefan cel Mare?

VIDEO | Anunţul lui Viorel Moldovan după interesul lui Dinamo: "Este o provocare interesantă"  Ajunge în Ştefan cel Mare?

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul Chindiei nu a putut da un răspuns clar în privinţa ofertei pe care a primit-o din partea oficialilor câinilor.

Viorel Moldovan este dorit în locul lui Eugen Neagoe, care este nevoit să ia o pauză din antrenorat pentur o perioadă. şefii roş-albilor încă aşteaptă un răspuns dcin partea fostului mare jucător al lui Dinamo. 

"Sunt antrenorul Chindiei, atât şi nimic mai mult. Dinamo atrage indiferent de situaţie foarte mulţi antrenori, este un challenge interesant, dar alte comentarii nu vreau să fac vizavi de acest aspect. Întrebaţi conducerea dacă voi sta pe bancă etapa viitoare. Eu sunt sub contract, sunt antrenor profesionist şi trebuie să îmi respect contractul. Atât şi nimic mai mult. Ce aş vrea eu, are prea puţină importanţă în momentul de faţă, din moment ce am contract cu Chindia" a decalarat tehnicianul nou-promovatei. 

Echipa lui Viorel Moldovan a pierdut la Craiova la fel cum o făcea etapa trecută în faţa Viitorului. Târgoviştenii rămân cu un singur punct cucerit după trei etape ale actualului sezon de Liga I.  

"Era important pentru noi să câştigăm astăzi sau să obţinem un rezultat de egalitate împotriva unui adversar foarte bun, care fără îndoială făcea foarte bine la moralul echipei. Nu a fost să fie, asta este,  mergem înainte. Sperăm cât mai repede să obţinem acea victorie care să ne dea încredere şi moral" a încheiat antrenorul Chindiei.
 

 

 

 
 

Afla mai multe despre: dinamochindiaviorel moldovanofertău craiova 

viewscnt
Articole similare