Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul pe care toată lumea îl aştepta de la Simona Halep: "Sper să se întoarcă" Pe cine aşteaptă campioana de la Wimbledon

VIDEO | Anunţul pe care toată lumea îl aştepta de la Simona Halep: "Sper să se întoarcă" Pe cine aşteaptă campioana de la Wimbledon

Simona Halep

Comentarii

Numărul 4 mondial îşi doreşte să colaboreze din nou cu Darren Cahill, antrenorul care a pregătit-o până anul trecut pe româncă.

Simona Halep dezvăluie care au fost relaţiile dintre cei doi în ultima vreme şi nu uită să menţioneze ajutorul oferit de australian pe iarba londoneză. 
 
"Nu am discutat încă, dar sper să se întoarcă în echipa noastră, deşi n-a fost oficial antrenorul meu a fost mereu alături de noi, de toată echipa, sufleteşte şi cu sfaturi, mi-a dat sfaturi la Wimbledon înainte de meciuri. Cred că formăm o echipă bună, cu domnul Dobre, care este trup şi suflet alături de echipa mea. Toţi sunt foarte importanţi pentru mine şi datorită lor am ajuns la cel mai înalt nivel al meu" a declarat Simona. 
 
Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep până la finalul anului trecut atunci când aceasta a vrut să îşi ia o pauză pentru a fi mai aproape de familie. Cei doi au începu partneriatul în 2015, iar alături de australian, aceasta a câştigat primul Grand Slam din carieră, Roland Garros. 
 

Afla mai multe despre: simona halepdarren cahillcolaborare 

viewscnt
Articole similare