Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Anunţul unui om important din FRF! Ce se întâmplă cu selecţionerul Cosmin Contra: ”El a riscat foarte mult”

VIDEO | Anunţul unui om important din FRF! Ce se întâmplă cu selecţionerul Cosmin Contra: ”El a riscat foarte mult”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a terminat pe locul secund grupa din Liga Naţiunilor şi a picat în urna a 4-a valorică pentru tragerea la sorţi a preliminariilor pentru EURO 2020.

La revenirea în ţară, după victoria din Muntenegru, scor 1-0, Mihai Stoichiţă a vorbit despre viitorul lui Cosmin Contra pe banca naţionalei.

Are GPS, unde să plece la arabi?! Să lăsăm clauza mare din contract. Eu cred că este ataşat de ideea de naţională a României, de ideea că îşi face un nume cu naţionala şi poate risca. Alţii nu au riscat şi poate pierd foarte mult. Dar el a riscat şi cred că va câştiga până la urmă”, a spus Stoichiţă.

Şeful Comisiei Tehnice a FRF a evitat să vorbească în schimb despre faptul că jucătorii nu au ştiut că mai au nevoie de un gol pentru a rămâne în urna a treia valorică.

Trendurile sunt ca trenurile, vin şi trec. Important e ce rămâne. Jucătorii bine că au înţeles şi vin cu plăcere şi joacă. Că nu au dat un gol în plus... nu i-am acuzat, aşa că eu cred că astea sunt acuzaţii venite din zone care au anumite interese. E treaba lor, nu mă interesează”, a încheiat Stoichiţă.

Afla mai multe despre: contrafrfstoichitaliga natiunilor,  

viewscnt
Articole similare