Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apără Tătăruşanu! Portarul naţionalei a apărat un penalty contra lui Rennes şi a fost aclamat de fanii lui Nantes

VIDEO | Apără Tătăruşanu! Portarul naţionalei a apărat un penalty contra lui Rennes şi a fost aclamat de fanii lui Nantes

Stranieri

Comentarii

Portarul Ciprian Tătăruşanu a apărat un penalty, duminică, în meciul pe care echipa sa, FC Nantes, l-a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu Rennes, în etapa a XIII-a a campionatului francez de fotbal, Ligue 1.

Veste bună pentru selecţionerul Cosmin Contra. Portarul naţionelei, Ciprian Tătăruşanu e într-o formă excelentă. Goalkeeper-ul şi-a salvat echipa în deplasare la Rennes, după ce a parat o lovitură de la 11 metri. 

Johansson a marcat în minutul 8, pentru gazde, iar Sala a egalat în minutul 16, înainte ca Tătăruşanu să apere lovitura de la 11 metri executată de Grenier, în minutul 57. Este a doua lovitură de la 11 metri apărată de internaţionalul român, după cea din meciul cu Olympique Lyon, din 29 septembrie.

FC Nantes este neînvinsă de cinci meciuri, patru în campionat, şi este pe locul 10 în clasament, cu 16 puncte. Renens este pe locul 12, tot cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: ciprian tătăruşanufc nantes 

viewscnt
Articole similare