Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Apare un nou stadion modern în România! Va avea 16.000 de locuri şi va face parte dintr-un complex sportiv

VIDEO Apare un nou stadion modern în România! Va avea 16.000 de locuri şi va face parte dintr-un complex sportivgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În Oradea se va construi un nou stadion de fotbal, anunţă autorităţile locale. Arena va avea 16.000 de locuri şi va face dintr-un complex sportiv.

Stadion nou la Oradea

Conform Bihon.ro, viceprimarul Florin Birta a prezentat planurile noului stadion al oraşului. O parte dintre fondurile pentru ridicarea noului stadion vine de la Compania Naţională de Investiţii.

Stadionul va fi parte dintr-un complex sportiv ce va cuprinde mai multe obiective sportive: noua sală polivalentă, baza sportivă din campusul universitar din imediata apropiere, la care se adaugă stadionul, parcul sportiv şi de agrement, stadionul de atletism, dezvoltare Liceului cu Program Sportiv, un nou bazin didactic şi parcul de agrement urban, mai notează sursa citată. 

La stadion va fi amenajată şi o parcare subterană de 150 de locuri, iar apoi şi un hotel cu o capacitate de 48 de camere. Au fost făcute deja demersuri pentru începerea lucrărilor, iar terenul a fost eliberat.

„În săptămânile următoare vom primi şi studiul de fezabilitate, studiu ce va fi dat spre aprobare Consiliului Local. Ne dorim ca acest Complex să ofere orădenilor accesul la evenimente sportive de calitate, precum şi participarea la evenimente de tip concerte, festivaluri etc. Suntem siguri că acest Complex va juca rolul unui catalizator în dezvoltarea oraşului”, a transmis viceprimarul Birta.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stadion nou oradeastadion oradea 

viewscnt
Articole similare