Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Apariţie de infarct pe aeroportul Otopeni! Iubita lui Florinel Coman a atras toate privirile

VIDEO | Apariţie de infarct pe aeroportul Otopeni! Iubita lui Florinel Coman a atras toate privirile

Inedit

Ioana Timofeciuc a luat avionul cu destinaţia Italia acolo unde naţionala de tineret se pregăteşte să debuteze la CE U21.

Prietena fotbalistului de la FCSB a atras toate privirile în terminalul plecări al aeroportului Henri Coandă. Îmbrăcată provocator, tânăra era extrem de jovială înaintea îmbarcării. În bagaj, Ioana avea şi un tricou al şeptarului de la echipa naţională pe care l-a afişat mândră în faţa camerei. Cei doi formează un cuplu încă de pe vremea când atacantul evolua pentru Viitorul. Iubita lui Florinel Coman nu a plecat singură spre peninsulă. A fost însoţită şi de iubita lui Andrei Ciobanu, fotbalistului Viitorului. 

În avion cu cele două a urcat şi o parte a familiei Hagi. Soţia lui Gică, Marilena, alături de Kira, cea care a venit din Statele Unite pentru a-i ţine pumnii fratelui ei la cel mai important moment al carierei de până acum. Şi familia Popescu a avut bilete de Italia tot astăzi. Gică Popescu, alături de soţia sa Luminiţa şi fiica Maria au plecat pentru a-i urmări de la faţa locului pe tricolori la Euro 2019. 

Nu a lipsit nici Viviana Rădoi, soţia selecţionerului tricolorilor mici, care a plecat spre ţara gazdă a turneului final alături de întreaga familie. 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta