Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apariţie de senzaţie la gala handbalului românesc. Gicu Grozav s-a afişat alături de una dintre cele mai frumoase jucătoare de la noi. Cât de bine le stă împreună

VIDEO | Apariţie de senzaţie la gala handbalului românesc. Gicu Grozav s-a afişat alături de una dintre cele mai frumoase jucătoare de la noi. Cât de bine le stă împreună

Fotbal

Comentarii

La gala handbalului românesc au venit şi fotbalişti. Gicu Grozav a mers alături de iubita sa, care declarată cea mai bună tânără handbalistă.

Fiica legendarei Mariana Târcă, e la rândul ei, o handbalistă de mare persepctivă. La gala handbalului, care a premiat laureaţii sezonului recent încheiat, Sorina Târcă a fost desemnată cea mai bună tânără jucătoare din România. Sorina e iubita lui Gicu Grozav şi e handbalistă la Corona Braşov, alături de care s-a clasat pe locul cinci în Liga Naţională. 

"Am avut oferte, dar fiecare jucătoare îşi doreşte să rămână acasă. Mă tenta (n.r. o plecare în străinătate), dar prefer să cresc în joc aici, unde îmi oferă anutrenorul o şansă"

Întrebată cum s-a simţit postura de lider al echipei Corona, Sorina a răspuns: "Nu mă simt lider. Cred că e echipa e valoroasă. Fiecare îşi aduce aportul".

În vârstă de 19 ani, Sorina Târcă e într-o relaţie cu Gicu Grozav, pe care a oficializat-o în iarnă, cu ocazia sărbătorilor. Grozav e cu zece ani în vârstă decât iubita lui. Cei doi profită acum, că a venit vacanţa, pentru a petrece timp împreună. În timpul sezonului au stat mai mult separat, Sorina la Braşov, iar Gicu, în Ungaria la Kisvarda. 

Întrebată cât de mult contează pentru ea susţinerea celor din jur, Sorina Târcă a răspuns:"Contează foarte mult, pentru că ei îmi dau încredere din afară".

Afla mai multe despre: handbalgicu grozavsorina tarca 

viewscnt
Articole similare