Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apariţie surprinzătoare la vizita medicală efectuată de Dinamo. Cine este bărbatul din imagine

VIDEO | Apariţie surprinzătoare la vizita medicală efectuată de Dinamo. Cine este bărbatul din imagine

Superliga

Comentarii

La reunirea lui Dinamo a apărut şi o surpriză. Slavko Perovic, un atacant de 30 de ani, a efectuat vizita medicală alături de jucătorii lui Eugen Neagoe. Jucătorul sârb ar putea fi al cincilea transfer din Ştefan cel mare, după Straton, Răuţă, Florin Bejan şi Andrei Sin.

Dinamoviştii au efectuat vineri dimineaţă vizita medicală, însă la INMS a fost şi o apariţie neaşteptată. Alături de jucătorii lui Eugen Neagoe a făcut testele şi Slavko Perovic, un atacant de 30 de ani. Întrebat dacă se transferă la Dinamo, sârbul a declarat că a venit doar în calitate de prieten.

Totuşi, Slavko Perovic ar putea ajunge sub comanda lui Eugen Neagoe, dacă va reuşi să treacă de probleme fizice. În vârstă de 30 de ani, Perovic a jucat ultima oară la Istanbulspor, unde a marcat însă doar cinci goluri într-un sezon.

Istanbulspor s-a format la Steaua Roşie şi a mai jucat în Serbia pentru Napredak şi Rad. A plecat apoi ăn turcia, în vara lui 2013, unde a evoluat pentru Manisaspor, Alanyaspor, Denizlispor şi Istanbulspor. Pe transfermarkt.com este cotat la doar 75.000 de euro.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare