Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Apel de trezire pentru Messi". Jucătorii Barcelonei, treziţi la 4 dimineaţa de un foc de artificii în faţa hotelului

VIDEO | "Apel de trezire pentru Messi". Jucătorii Barcelonei, treziţi la 4 dimineaţa de un foc de artificii în faţa hotelului
Comentarii

Fanii lui Liverpool duc războiul cu Barcelona pe toate fronturile, înaintea manşei retur a confruntării din semifinalele UEFA Champions League. Returul de pe Anfield porneşte de la scorul de 3-0 pentru catalani şi va fi în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 22:00.

Jucătorii Barcelonei au avut parte de o surpriză neplăcută în dimineaţa meciului cu Liverpool. Au fost treziţi la 4 dimineaţa de un foc de artificii, pus de fanii lui Liverpool în faţa hotelului. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului, însă nu au mai găsit pe nimeni. Fanii au postat imaginile pe reţele de socializare, iar într-unul dintre videoclipuri, unul dintre fani face referire la "un apel de trezire pentru Messi".
 
Liverpool se află în faţa unei misiuni aproape imposibile în semifinala de UEFA Champions League. Trebuie să revină de la 0-3 în faţa Barcelonei, în meciul care va fi în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 22:00.
 

Afla mai multe despre: barcelonaliverpooluefa champions leagueartificiivideo 

viewscnt
Articole similare