Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Apropierea meciului cu Spania îi trezeşte amintiri lui Florin Răducioiu: "Acela e un moment special pentru mine" Cum vede meciul de peste două săptămâni

VIDEO | Apropierea meciului cu Spania îi trezeşte amintiri lui Florin Răducioiu: "Acela e un moment special pentru mine" Cum vede meciul de peste două săptămâni

Echipa națională

Comentarii

Fostul fotbalist a marcat ultimul gol pentru naţională într-un meci contra Spaniei, jucat la Euro 1996. A fost de altfel singura reuşită a tricolorilor de la acel turneu final.

Florin Răducioiu a adunat 40 de selecţii în naţionala României pentru care a marcat 21 de goluri. Unul cu semnificaţie aparte pentru vârful de temut al anilor '90 a fost cel reuşit contra ibericilor la CE din Anglia, din vara anului 1996. A fost ultimul moment când expertul Telekom Sport s-a bucurat în tricoul primei reprezentative. România a pierdurt partida respctivă cu 2-1 după ce spaniolii au marcat pe final golul care i-a dus în sferturile de finală ale competişiei. Naţionala noastră era deja eliminată încă înaintea jocului. 

"A fost ultimul meu gol la echipa naţională, la turneul european în 1996, din păcate am pierdut acest meci. Sper să nu se întâmple acum asemenea lucru. Pentru mine este adevărat...este o amintire aşa şi aşa. Nu ştiu ce să zic dacă plăcută, că am dat un gol şi neplăcută că am pierdut acel meci şi că a fost  şi ultimul meu meci mai mult neplăcută pentru că îmi aduc aminte cu tristeţe că a fost ultimul meci la echipa naţională la o vârstă  destul de tănără. Întodeauna meciurile cu Spania au fost întodeauna complicate" şi-a adus aminte Florin Răducioiu. 
 
România şi Spania se vor reîntâlni şi în preliminariile Euro 2020. Primul meci din actuala campania dintre cele două se joacă pe Naţional Arena, pe 5 septembrie. 
 
"Pornim cu şansa a doua, nu avem nimic de pierdut , jucăm în faţa unei echipe extraordinar de bune. Luis Enrique şi-a dat demisia, dar nu cred că va fi o problmeă pentru ei. Va fi o atmosferă superbă, stadionul plin, toată lumea vrea să vadă echipa Spaniei. Avem totuşi un antrenor care ştie ce vrea de la băieţi. A şi jucat acolo, cunoaşte. Vom vedea va fi un joc interesant. Spania este o echipă care va avea tot timpul mingea. Trebuie să ştim momentele în care vom putea avea mingea şi noi să putem să fim cât mai periculoşi şi să profităm de o greşeală a apărării spaniole" a adăugat expertul Telekom Sport.  
 
 
 

 

Afla mai multe despre: româniaspaniaeuro 1996răducioiupreliminarii euro 2020 

viewscnt
Articole similare