Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ar fi fost execuţia etapei! Alibec s-a dat în spectacol înaintea plecării la naţională

VIDEO | Ar fi fost execuţia etapei! Alibec s-a dat în spectacol înaintea plecării la naţională

Fotbal

Comentarii

Evoluţiile foarte bune din ultima perioadă i-au adus lui Denis Alibec convocarea la echipa naţională după o pauză de doi ani de zile.

Atacantul Astrei a continuat forma bună şi în meciul cu FC Voluntari, din etapa a 16-a a Ligii 1. În minutul 11, Alibec s-a aflat la capatul unei faze create de Budescu şi a ales să finalizeze spectaculos din ”foarfecă”, însă a tras pe direcţia lui Rîmniceanu, iar acest a putut interveni.

Portarul ilfovenilor nu a mai putut face nimic în minutul 19, când Budescu l-a angajat excelent pe Alibec, iar acesta a deschis scorul cu o execuţie la colţul lung.

Denis Alibec se întoarce la echipa naţională după o pauză de 2 ani. Ultima oară a evoluat într-un amical cu Olanda, 0-3 pe 14 noiembrie. 9 selecţii şi un gol are atacantul de 28 de ani întricoul primei reprezentative.

Constantin Budescu a fost convocat şi el la naţională

Constantin Budescu nu a mai evolulat la echipa naţională din septembrie 2018, de la meciul România - Muntenegru 0-0. Atunci a intrat în minutul 68, în locul lui Mitriţă. Mijlocaşul de 30 de ani are 15 selecţii şi 5 goluri pentru prima reprezentativă.

Afla mai multe despre: denis alibecastraechipa nationala,  

viewscnt
Articole similare