Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arbitrul care a decis eliminare lui Gică Hagi, "sfătuit" să se apuce de modelling. "Cine-i manechinul ăsta?", "Aşa de frumos şi drăguţ era"

VIDEO | Arbitrul care a decis eliminare lui Gică Hagi, "sfătuit" să se apuce de modelling. "Cine-i manechinul ăsta?", "Aşa de frumos şi drăguţ era"

Fotbal

Comentarii

Gică Hagi a fost eliminat, luni seară, la partida dintre FC Viitorul Constanţa şi Poli Iaşi, după ce a făcut precum un leu în cuşcă pe margine. Cel de-al patrulea arbitru, Florin Andrei din Târgu Mureş, a fost cel care i-a solicitat centralului Adrian Comănescu eliminarea "Regelui".

În afara faptului că, în opinia unora, a dat dovadă de exces de zel, arbitrul Florin Andrei s-a făcut remarcat, printre oamenii de fotbal, şi prin prisma ţinutei sale. Înalt, tuns corespunzător, atitudine pozitivă. O asemenea prestanţă nu avea cum să fie trecută cu vederea nici chiar de marele Gică Hagi, care a răbufnit la finalul partidei.

"Nu se poate ca arbitrul principal să îmi zică ceva şi celălalt care stătea lângă mine, care era aşa de frumos, aşa de frumos era şi aşa de drăguţ era. De la început a început cu mine, nu avea nicio treabă", a spus Hagi după meci, printre altele

Şi fostul decar al naţionalei n-a fost singurul care a observat aliura impunătoare a celui de-al patrulea arbitru. "Mister" Cornel Dinu a mai fost unul dintre ei. Fostul jucător de legendă al lui Dinamo şi al echipei naţionale chiar a oferit o sugestie gratuită, în caz că vreodată Florin Andrei s-ar lăsa de fotbal.

"Cine-i manechinul, ăsta, de arbitru de rezervă? Dă bine la Botezatu acolo (agenţie de modele), aşa, arată bine", a spus Dinu.

Florin Andrei a arbitrat Hermannstadt - "U" Craiova, scor 2-1, în etapa a 4-a. Ambele formaţii au acuzat arbitrajul

În acest sezon, arbitrul Florin Andrei (33 de ani) din Târgu Mureş, a arbitrat o singură partidă din Liga l, duelul dintre FC Hermannstadt şi "U" Craiova, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1, în etapa a 4-a. La finalul partidei, ambele formaţii l-au acuzat pe central de arbitraj părtinitor. Gazdelor le-a anulat un gol după un presupus fault realizat în prealabil, în timp ce craiovenii au susţinut că acesta a fost pe tot parcursul meciului de partea sibienilor. La această partidă, Florin Andrei a oferit 9 cartonaşe galbene şi 1 roşu.

De asemenea, are arbitrat şi un meci la Liga a ll-a, partida dintre Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti, scor 1-3, din etapa a 3-a.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare