Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arbitrul l-a lăsat cu mâna întinsă pe jucătorul cu aproape 300 de meciuri în Serie A. Fotbalistul Craiovei nu a înţeles nimic

VIDEO | Arbitrul l-a lăsat cu mâna întinsă pe jucătorul cu aproape 300 de meciuri în Serie A.  Fotbalistul Craiovei nu a înţeles nimic

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a avut un start dezastruos de meci la Ovidiu. Louis Mounteanu a marcat două goluri pentru Farul în prima repriză a jocului, iar misiunea echipei lui Reghecampf s-a complicat teribil.

În minutul 24 al partidei, la scorul de 1-0 pentru ”marinari”, Jasmin Kurtic, mijlocaşul Universităţii Craiova, a avut un dialog cu centralul Marcel Bîrsan. La finalul discuţiei, fostul jucător al Fiorentinei i-a întins mâna arbitrului, dar Bîrsan nu a reacţionat în niciun fel. La final, slovenul a părut surprins de atitudinea oficialului.

VIDEO cu momentul în care Marcel Bîrsan refuză să dea mâna cu Jasmin Kurtic

În vârstă de 34 de ani, Kurtic are 289 de meciuri jucate în Serie A, unde a reuşit 29 de goluri şi 16 pase de gol.  În Italia a evoluat pentru Palermo, Varese, Sassuolo, Torino, Fiorentina, Atalanta, SPAL şi Parma.

Afla mai multe despre: faruluniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare