Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Are un start de coşmar în Liga 2, dar este pe lista lui Gigi Becali. Cum comentează Pustai posibila venire la FCSB

VIDEO | Are un start de coşmar în Liga 2, dar este pe lista lui Gigi Becali. Cum comentează Pustai posibila venire la FCSB

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea Călăraşi a pierdut, 1-3, pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti şi nu a reuşit să obţină nici măcar un punct în primele trei etape din Liga 2, fiind pe locurile retrogradabile, dar Cristi Pustai este în vizorul granzilor din Liga 1.

Întrebat despre interesul celor de la Dinamo şi FCSB pentru el, Cristian Pustai nici nu a vrut să audă de cele două echipe din Bucureşti, care par să aibă un start la fel de slab ca al echipei sale: "În această perioadă aş vrea să mă concentrez ca să reuşesc cu Dunărea să facem ceva, să ne punem număr la casă, cum se spune, şi să legăm multe rezultate pozitive", a declart antrenorul la flash interviu. 

Tehnicianul de la Călăraşi a oferit şi una dintre cele mai fair play declaraţii din ultima perioadă, vorbind despre adversarii din acest meci: "Petrolul este echipa cu cele mai mari şanse la promovare, cu lotul cel mai bun, au un antrenor foarte bun". Cât despre echipa sa, Pustai a declarat că nu este atât de uşor de realizat promovarea: "O echipă competitivă se face în două, trei perioade de transfer. Nu poţi să faci într-o perioadă de transfer".

Afla mai multe despre: cristian pustaidunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare