Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arena "Ilie Oană" rămâne închisă! Ce se întâmplă cu stadionul pe care naţionala trebuie să joace două meciuri din Liga Naţionilor

VIDEO | Arena "Ilie Oană" rămâne închisă! Ce se întâmplă cu stadionul pe care naţionala trebuie să joace două meciuri din Liga Naţionilor

Fotbal intern

Comentarii

În toamnă, naţionala are programate două meciuri din Liga Naţiunilor pe stadionul din Ploieşti. Deocamdată însă, Petrolul nu poate juca nici macar un amical acolo. Lupii ar fi vrut să-şi prezinte lotul într-un meci special, cu Rapid.

"Noi vrem să facem un eveniment frumos din meicul cu Rapid, sunt doua echipe de tradiţie, două echipe importante ale fotbalului românesc", spune Cristi Vlad, preşedintele "lupilor".

CSM Ploiesti, administratorul stadionului, nu a obţinut Certificatul de Securitate pentru arena "Ilie Oană", iar Jandarmeria nu permite organizarea de meciuri.

"Sunt probleme minore, nişte pompe de apă, o plasă care trebuie instalată la sectorul oaspeţilor. Şi problema turnicheţilor, o problemă mai complicată, dar care cu siguranta are o rezolvare", ne-a declarat Cristi Vlad.



Problema turnicheţilor e veche. Softul nu a mai funcţionat de la inaugurarea Arenei. În septembrie naţionala ar trebui să joace la Ploieşti cu Muntenegru, iar în Noiembrie cu Lituania.

Afla mai multe despre: petrolulilie oanacristi vlad 

viewscnt
Articole similare