Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Argeşenii l-au apostrofat pe Ricardo Grigore în direct: "Penalty, bă!". Fotbalistul lui Dinamo s-a înfuriat şi a răspuns: "Veniţi să daţi interviul"

VIDEO | Argeşenii l-au apostrofat pe Ricardo Grigore în direct: "Penalty, bă!". Fotbalistul lui Dinamo s-a înfuriat şi a răspuns: "Veniţi să daţi interviul"
Comentarii

Fundaşul lui Dinamo, Ricardo Grigore, a fost nevoit să le ţină piept argeşenilor, după FC Argeş - Dinamo, scor 0-1. Fotbalistul a oferit prima reacţie, după victoria "câinilor".

VIDEO | Ricardo Grigore, apostrofat după FC Argeş - Dinamo 0-1

Dinamo a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FC Argeş, în etapa XII-a, şi a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga I. Totuşi, gazdele ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 90+1, atunci când Ricardo Grigore l-a faultat evident pe un adversar în careul lui Dinamo.

Argeşenii s-au răzbunat pe Ricardo Grigore, în direct, la interviurile de după meci. Mai multe persoane au strigat "penalty, bă, penalty", preţ de câteva zeci de secunde, iar fotbalistul lui Dinamo le-a răspuns, la un moment dat: "Dar veniţi dumneavoastră să daţi interviul, dacă vreţi. Veniţi să daţi interviul! Da... Ce să...". 

"A fost un meci foarte greu. Ne bucurăm foarte mult că am câştigat şi vrem să îi dedicăm această victorie lui mister (n.r. - Cosmin Contra), pentru că a fost alături de noi într-o perioadă foarte, foarte grea a lui şi a noastră. Mă bucur foarte mult totodată că începe să ne iasă jocul, avem încredere în noi. De când am luat roşu, am suferit foarte mult, pentru că au venit cu mingi lungi pe noi, au pus presiune.

(n.r. - Despre faza din minutul 90+1) Ştiu că prima dată eu am fost tras, am fost dezechilibrat în careu. Mai departe nu mai ţin minte nimic, pentru că a fost o aglomeraţie foarte mare acolo. Dacă a fost penalty şi nu s-a dat... Nu sunt eu în măsură să iau această decizie. Să nu uităm, Dinamo... Ce ne-au făcut nouă arbitrii până acum. Să nu uităm! Să nu vorbească nimeni, că ar trebui să tacă din gură majoritatea care joacă împotriva noastră", a declarat Ricardo Grigore.  

Ricardo Grigore, despre problemele financiare de la Dinamo: "Începem să ne obişnuim"

"Este foarte greu. Începem să ne obişnuim cu această idee, dar aşteptăm şi nu în al 12-lea ceas să se rezolve aceste probleme financiare, pentru că trece timpul şi ne este din ce în ce mai greu. Sperăm din tot sufletul să ne bage banii şi noi încercăm să ne pregătim cât mai bine, pentru că au mai rămas doar trei etape. Încercăm să luăm maximum de puncte de la toate meciurile şi să ducem echipa acolo unde îi este locul. 

Sunt dezamăgiţi străinii, pentru că nu prea li s-a întâmplat în carieră aşa ceva. Cred că este prima dată. Pentru noi nu este prima dată, pentru că ştim foarte bine care sunt problemele în România cu banii şi încercăm să îi calmăm, să vorbim cu ei şi să le explicăm că asta e situaţia, că noi suntem obişnuiţi să fim plătiţi la 2-3 luni", a mai spus Ricardo Grigore. 

VIDEO cu momentul în care Ricardo Grigore le răspunde argeşenilor

Afla mai multe despre: ricardo grigorericardo grigore dinamofc arges dinamo 

viewscnt
Articole similare