Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Arlauskis, eliminat la primul meci de la revenirea la CFR Cluj! L-a busculat pe Octavian Popescu, iar Haţegan l-a trimis la cabine încă din prima repriză

VIDEO Arlauskis, eliminat la primul meci de la revenirea la CFR Cluj! L-a busculat pe Octavian Popescu, iar Haţegan l-a trimis la cabine încă din prima repriză

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis a fost eliminat în finalul primei reprize a derby-ului FCSB-CFR Cluj.

În minutul 40, Octavian Popescu a scăpat singur spre poarta CFR-ului, după o pasă excelentă a lui Ovidiu Popescu.

Ieşit în întâmpinare, goalkeeper-ul lituanian l-a oprit prin fault pe talentatul jucător al FCSB-ului, iar Ovidiu Haţegan a luat decizia de a-l elimina.

Lituanianul Arlauskis s-a întros la CFR şi a devenit repede noul titular în poarta campioanei României. Managerul sportiv al clujenilor, Marius Bilaşco, l-a lăudat şi înainte de acest meci:

”E decizia antrenorului în privinţa lui Arlauskis. Edi a considerat că, pentru acest meci, el trebuie să înceapă partida. Despre Arlauskis nici nu pot să spun prea multe, pentru că ştim cu toţii. E jucătorul care dă putere vestiarului şi, prin ceea ce a făcut şi a demonstrat la Cluj, nu mai are nevoie de nicio prezentare. E un adevărat lider şi sper să reuşească să-şi conducă bine colegii"

Giedrius Arlauskis (33 de ani) a mai jucat timp de trei sezoane la CFR Cluj, adunând 107 meciuri. A cucerit de trei ori titlul de campion al României cu formaţia din Gruia, dar şi Supercupa României în 2018. În 2014, portarul a fost desemnat cel mai bun jucător lituanian al anului. A mai jucat în cariera sa pentru Siaulai, Unirea Urziceni, Rubin Kazan, FCSB, Watford, Espanyol Barcelona şi Al Shabab. Arlauskis este cotat la 1.5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare