Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arlauskis, în culmea fericirii: "Mă simt campion adevărat. Oriunde am fost în România, am câştigat titlul"

VIDEO | Arlauskis, în culmea fericirii: "Mă simt campion adevărat. Oriunde am fost în România, am câştigat titlul"

CFR Cluj

Comentarii

Portarul echipei CFR Cluj, Giedrius Arlauskis, a mărturisit că se simte împlinit şi a precizat că atunci când s-a întors în România le-a promis clujenilor că îi va face campioni.

"Mă simt campion adevărat. La orice echipă am fost în România, am ieşit campion. Sunt foarte, foarte fericit. Înainte să vin aici, am zis: «dacă vin, vă fac campioni!». Asta am promis şi sunt foarte bucuros", a spus Arlauskis, la Telekom Sport.

Portarul lituanian a mărturisit că nu se poate pronunţa în privinţa viitorului său, chiar dacă mai are doi ani de contract cu gruparea din Gruia.

"Mai am contract doi ani. Azi sunt aici, mâine nu se ştie niciodată. Pot să plec eu, poate pleca altul, nu se ştie niciodată. A fost foarte greu, mult stres, dar sunt bucuros că a ieşit totul bine", a încheiat Arlauskis.

În vârstă de 30 de ani, Arlauskis mai are în palmares două titluri de campion al României câştigate cu Unirea Urziceni şi FCSB, în 2009, respectiv 2015.

CFR Cluj a cucerit, duminică, al patrulea titlu de campioană a României din istorie, după ce a învins, pe teren propriu, echipa FC Viitorul, deţinătoarea trofeului, cu scorul de 1-0 (1-0), în ultima etapă a play-off-ului Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Djokovici, în minutul 43. Clujenii au mai câştigat campionatul în ediţiile 2007/2008, 2009/2010 şi 2011/2012.

Afla mai multe despre: arlauskiscfrcampioana 

viewscnt
Articole similare