Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aroganţa "câinilor" înainte de derby-ul cu FCSB! "Killerul" Maccarone, invitat la meci: "Te aşteptăm!"

VIDEO | Aroganţa "câinilor" înainte de derby-ul cu FCSB! "Killerul" Maccarone, invitat la meci: "Te aşteptăm!"
Comentarii

Massimo Maccarone (42 de ani), "coşmarul" FCSB din dubla cu Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA 2006, a fost invitat de Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, la derby-ul de duminică de pe Arena Naţională. Derby-ul FCSB - Dinamo se joacă duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 8-a din Liga 1.

Bonetti, aroganţă pentru FCSB! Antrenorul dinamovist l-a invitat pe Maccarone la derby

Dario Bonetti a lansat o invitaţie specială înaintea derby-ului FCSB - Dinamo, de pe Arena Naţională. Italianul, antrenorul "câinilor", l-a invitat la meci pe Massimo Maccarone, "killerul" FCSB din dubla cu Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA din 2006.

"La mulţi ani legendarului Massimo! Ne vedem la meciul de duminică! Ar fi o mare bucurie pentru toţi fanii", a scris Dario Bonetti, în mesajul video transmis pe reţelele de socializare.

Dinamoviştii îl iubesc pe Massimo Maccarone, cel care a interzis FCSB finala Cupei UEFA, în 2006. De-a lungul anilor, "câinii" au încercat să-l aducă la mai multe derby-uri şi chiar i-au făcut cadou un tricou cu Doar Dinamo Bucureşti după celebra farsă făcută de ultraşii lui Dinamo celor de la FCSB, în 2016, în play-off-ul Ligii Campionilor.

În 2006, în semifinala de Cupa UEFA, FCSB - Middlesbrough, Maccarone a marcat de două ori în succesul englezilor, cu 4-2, de pe Riverside. El a marcat primul gol al acestora, la scorul de 2-0 pentru Steaua, iar, apoi, a semnat reuşita calificării, pe finalul meciului.

Afla mai multe despre: bonettimaccaronedinamofcsbderbyvideo 

viewscnt
Articole similare