Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aroganţa lui Dan Petrescu la adresa FCSB-ului: ”Noi am jucat cu copiii şi am câştigat”

VIDEO | Aroganţa lui Dan Petrescu la adresa FCSB-ului: ”Noi am jucat cu copiii şi am câştigat”
Comentarii

Dan Petrescu pune presiune pe FCSB şi spune că vicecampioana României n-ar trebui să aibă probleme cu Mlada Boleslav, adversara din turul 3 al Europa League.

FCSB a trecut până acum în Europa League de Milsami şi Alashkert, în timp ce Craiova s-a calificat în turul 3 al competiţiei după ce le-a eliminat Sabail şi Honved. Dan Petrescu susţine însă că cele două n-au avut până acum adversari redutabili şi spune că CFR Cluj a avut de tras până acum, în Champions League, după ce le-a eliminat pe Astana şi Maccabi Tel Aviv.

Antrenorul lui CFR Cluj pune şi mai multă presiune pe FCSB, despre care susţine că va avea şi în turul 3 o adversară accesibilă, pe Mlada Boleslav. Petrescu aminteşte că CFR Cluj i-a învins pe cehi într-un amical disputat în această vară, scor 1-0, într-un meci în care spune că a folosit juniorii:

”(Despre Craiova - AEK Atena) Ăsta e primul lor adversar adevărat. Nici Steaua nu a avut adversar şi nici acum nu are. Cu echipa care joacă Steaua acum, noi am jucat în amical cu rezervele şi am câştigat. Dar nu cu rezervele, cu copiii. Steaua are cel mai bun culoar. Dacă jucau cu cei din Kazahstan (n.r. cu Astana, adversara de care a trecut CFR în primul tur al Ligii Campionilor), aveau meci mult mai greu. Tragerea la sorţi a fost bună pentru Steaua, dar nu pentru Craiova. Craiova a căzut greu”, a declarat Dan Petrescu.


 

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare