Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Aroganţa lui Lukaku! ”Eu sunt cel mai bun! Ţi-am zis eu!” Camerele s-au mutat imediat spre Zlatan Ibrahimovic

VIDEO Aroganţa lui Lukaku! ”Eu sunt cel mai bun! Ţi-am zis eu!” Camerele s-au mutat imediat spre Zlatan Ibrahimovic

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano a învins, duminică, în deplasare cu scorul de 3-0 (1-0), rivala AC Milan, în etapa a XXIII-a a campionatului italian de fotbal Serie A.

 Inter Milano se distanţează în clasament faţă de AC Milan, după acest succes. Echipa lui Antonio Conte a acumulat 53 de puncte şi ocupă primul loc. AC Milan este pe locul 2, cu 49 de puncte, urmată de formaţiile din Capitală, AS Roma şi Lazio, cu câte 43 de puncte, şi de Juventus, 42 de puncte.

În primele 23 de meciuri ale sezonului în Serie A, Inter a marcat 57 de goluri. Doar în sezoanele 1949/1950 şi 1950/1951, Inter a marcat mai multe goluri în primele 23 de meciuri.

În altă ordine de idei, Romelu Lukaku a marcat de patru ori consecutiv în derby-urile cu AC Milan. Ultimul jucător de la Inter care a reuşit aceeaşi performanţă a fost Benito Lorenzi în 1950. Imediat după golul marcat de belgian, la scorul de 3-0, atacantul a reacţionat foarte vocal şi a strigat spre coechipierii săi: ”Eu sunt cel mai bun! Ţi-am zis eu!? Ţi-am zis!”. Imediat, camerele TV s-au mutat spre Zlatan Ibrahimovic, starul suedez cu care Lukaku a fost la un pas de bătaie la ultimul meci direct dintre cele două formaţii. 

Afla mai multe despre: romelu lukakuinter milano 

viewscnt
Articole similare