Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aroganţă supremă făcută de Randy Orton. Cum s-a dat mare multiplul campion mondial pe Instagram după ce a semnat un nou contract de milioane

VIDEO | Aroganţă supremă făcută de Randy Orton. Cum s-a dat mare multiplul campion mondial pe Instagram după ce a semnat un nou contract de milioane

WWE

Comentarii

În această perioadă a anului, superstarurile din WWE călătoresc prin Europa pentru o serie de show-uri. Este şi cazul lui Randy Orton, care nu a rezistat însă prea mult departe de familie.

"Vipera" şi-a lăsat colegii în Europa şi s-a întors de urgenţă în Statele Unite ale Americii. Motivul? Dorul de famile şi faptul că urmează aniversarea relaţiei pe care o are cu soţia sa, Kim.

Orton nu a călătorit precum un om obişnuit şi a ţinut să le arate acest lucru şi prietenilor de pe Instagram. Celebrul wrestler s-a urcat de unul singur într-un avion privat şi a avut un mesaj pentru urmăritori:

"Uneori, atunci când în aeroport sunt întârzieri, trebuie să faci orice ca să îţi mişti fundul înapoi acasă... Am menţionat cumva că a semnat un nou contract pe cinci ani?" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#travelwoes

A post shared by Randy Orton (@randyorton) on

Din 2002 în main roster-ul WWE, Randy Orton a lăsat senzaţia în ultimele luni că ar putea părăsi compania anul viitor, atunci când urma să îi expire contractul. De 13 ori campion mondial, Orton a decis să semneze prelungirea contractului pe încă cinci ani.

În urma acestui nou angajament, Randy a devenit cel mai bine plătit wrestler din istorie ca urmare a salariilor cumulate de-a lungul anilor petrecuţi în WWE. În 2019, superstarul în vârstă de 39 de ani a strâns 4,5 milioane de dolari din salariu şi alte bonusuri. 

 

Afla mai multe despre: randy ortonwwe 

viewscnt
Articole similare