Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Arsenal a trecut cu 3-2 de Cardif. Manchester United a învins-o fără emoţii pe Burnley în deplasare

VIDEO | Arsenal a trecut cu 3-2 de Cardif. Manchester United a învins-o fără emoţii pe Burnley în deplasaregalerie foto

Premier League

Comentarii

Arsenal a deschis duminica de Premier League cu o a doua victorie consecutivă în campionat. La această oră se joacă Burnley - Manchester United

Manchester United n-a avut emoţii în deplasarea de pe Turf Moor. Trupa lui Mourinho a obţinut a doua victorie a sezonului după ce a depăşit-o clar pe Burnley cu scorul de 2-0. 

Romelu Lukaku a fost eroul ”diavolilor” marcând prima sa ”dublă” din acest sezon şi a doua în tricoul lui United. Belgianul a punctat în minutele 27 şi 43 şi ar fi putut să o mai facă în cel puţin alte două rânduri. 

Pogba a ratat o lovitură de la unsprezece metri, în timp ce Marcus Rashford a fost eliminat la scurt timp după ce a intrat pe teren, o sancţiune prea dură pentru ceea ce se întâmplase pe gazon. 

United face 6 puncte şi etapa viitoare o aşteaptă un duel foarte dificil cu Watford, formaţie care a câştigat primele patru meciuri ale sezonului.


LIVE VIDEO | BURNLEY - UNITED 0-2 (Lukaku 27, 43)

ECHIPELE DE START:

BURNLEY: Hart - Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor - Lennon, Westwood, Cork, McNeil - Hendrick - Wood

UNITED: De Gea - Valencia, Smalling, Lindelof, Shaw - Fellaini, Matic, Pogba - Lingard, Lukaku, Sanchez


FINAL

Min 79: Ocazie imensă pentru Manchester United! Lukaku dribelază şi pătrunde frontal, râmăne singur şi cu Hart, îl ameţeşte în stil Ronaldo Nazario, dar tot nu reuşeşte să puncteze.

Min 71: Rashford este eliminat! Decizie inexplicabilă a arbitrului, care îl trimite la cabine direct pe atacantul englez, la o fază la care ar fi trebuit avertizat cu cartonaş galben

Min 68: E penalty pentru Manchester United. Marcus Rashford este faultat în careu. Penalty-ul este executat de Pogba, care ratează!

Min 66: Smalling trece pe lângă 3-0. Reluarea sa cu capul din şase metri trece peste poarta lui Hart. 

► Cu cele două goluri marcate astăzi, Romelu Lukaku l-a egalat pe Didier Drogba la numărul de goluri marcate în Premier League. Doar că belgianul a marcat cele 104 goluri în doar 224 de meciuri, faţă de Drogba care a avut nevoie de 254 de meciuri pentru a marca cele 104 goluri. 

Min 43: Gooool Manchester United! Acţiune splendidă a oaspeţilor, mingea ricoşează în cele din urmă la acelaşi Lukaku, iar belgianul semnează ”dubla”

Min 37: Ocazie mare pentru United! Joe Hart îl blochează în situaţie de unu vs unu pe Lingard

Min 27: Goool Manchester United! Romelu Lukaku deschide scorul pentru echipa lui Mourinho, după ce a reluat cu capul în poarta lui Joe Hart, excelenta centrare venită de la Alexis Sanchez


LIVE | Cardiff - Arsenal 2-3 (Camarasa 45+2, Ward 70 / Mustafi 11, Aubameyang 62, Lacazette 81)

Echipele de start:

Cardiff: Etheridge - Ecuele Manga, Morrison, Bamba, Bennett - Arter, Camarasa, Ralls - Decordova-Reid, Ward, Hoilett; Rezerve: Murphy, Peltier, Paterson, Cunningham, Harris, Zohore, Madine

Arsenal: Cech - Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal - Xhaka, Guendouzi, Ramsey - Ozil, Aubameyang, Lacazette; Rezerve: Leno, Lichtsteiner, Holding, Elneny, Torreira, Mkhitaryan, Welbeck


A fost o nebunie de meci pe terenul nou promovatei Cardiff City. Mustafi a deschis scorul pentru tunari, dar la pauză s-a intrat la egalitate, pentru că a înscris Camarasa în prelungirile primei reprize. Partea a doua a fost şi mai spectaculoasă. Aubameyang a adus-o în avantaj pe Arsenal cu cel mai frumos gol al meciului. Cardiff a egalat încă o dată, prin Word, dar ultimul cuvânt l-a avut Lacazette, care a punctat după ce a plecat dintr-o poziţie suspectă de ofsaid.

FINAL

Min. 81 - GOOOOOOOL Arsenal! Lacazette marchează pentru 3-2

Min. 70 - GOOOOOOOL Cardiff! Ward reia perfect cu capul, de la 11 metri, şi egalează din nou pentru gazde

Min. 62 - GOOOOOOOL Arsenal! Combinaţie superbă între Lacazette şi Aubameyang. Execuţie perfectă a atacantului gabonez

Min. 45+2 - GOOOOOOL Cardiff! Camarasa o egalează pe Arsenal în ultima fază a primei reprize

Min. 11 - GOOOOOOOOL Arsenal! Mustafi deschide scorul cu o lovitură de cap, după un corner executat perfect de Xhaka

Min. 7 - Ocazie uriaşă ratată de Cardiff. Gazdele n-au profitat de greşeala lui Cech

UPDATE 15:30 | Primul 11 trimis în teren de Unai Emery în deplasarea de la Cardiff


Cardiff - Arsenal, de la 15:30, pe Telekom Sport 1

Unai Emery are şansa să obţină cea de-a doua victorie pe banca lui Arsenal, după un început dezastruos de campionat, cu eşecuri în faţa lui City şi Chelsea. ”Tunarii” şi-au revenit în etapa trecută, când au învins-o cu 3-1 pe West Ham. Şi mai important, au arătat o creştere în joc.

Emery are acum şansa să-şi impună şi mai clar ideile într-un meci contra unei echipe care n-a marcat până acum. Cardiff a reuşit să strângă două puncte în primele trei etape şi are un eşec. Trupa antrenată de Neil Warnock este singura care n-a înscris până acum în Premier League, însă nici n-a primit foarte multe goluri, doar două, ambele încasate cu Bournemouth, în prima etapă.

Burnley - Manchester United, de la 18:00, pe Telekom Sport 3

Jose Mourinho a reuşit o singură victorie în primele trei etape şi zvonurile cum că ar urma să fie demis de la United capătă tot mai multă intensitate. ”Diavolii roşii” au câştigat cu 2-1 în prima etapă, cu Leicester, dar a urmat apoi dezastrul, eşecuri cu Brighton (a pierdut cu 3-2) şi cu Tottenham (a pierdut cu 3-0).

Mourinho are acum şansa să-şi redreseze echipa în faţa unui adversar cu un început foarte slab de campionat. Burnley a reuşit un singur punct în primele trei etape şi este pe penultimul loc în Premier League.

Afla mai multe despre: cardiffarsenalwatfordtottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare