Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO AS Roma - Lazio 2-0. Viitoarea echipă a lui Mourinho se apropie de Europa. Victorie mare în derby-ul din Cetatea Eternă

 VIDEO AS Roma - Lazio 2-0. Viitoarea echipă a lui Mourinho se apropie de Europa. Victorie mare în derby-ul din Cetatea Eternă

Serie A

Comentarii

AS Roma a câştigat meciul derby cu Lazio, scor 2-0. Mkhitaryan şi Pedro au marcat golurile victoriei pentru viitoarea echipă a lui Jose Mourinho

AS ROMA - LAZIO 2-0 (Mkhitaryan 43, Pedro 78)

Echipele de start:

Roma: Fuzato - Kardsorp, Mancini, Ibanez, Peres - Cristante, Darboe - Pellegrini, El Shaarawy, Mkhitaryan - Dzeko

Lazio: Reina - Marusic, Acerbi, Radu - Lazzari, Savic, Lucas, Alberto, Lulic - Immobile, Muriqi


Final

Min 88. Acerbi de la Lazio este eliminat

Min 78. Gol Roma! Pedro majorează avantajul formaţiei gazdă din acest meci

Min 46. A început partea a doua. La gazde a ieşit Peres şi a intrat Davide Santon


Min 43. Gol AS Roma! A marcat Henrikh Mkhitaryan, cu mult calm



Min 38. Ibanez nu mai poate continua, iar Kumbulla intra in locul sau

Min 35. Milinkovic Savic preia la marginea careului şi imediat trimite un şut spre poartă. Mingea trece însă cu mult pe lângă ţintă.

Min 30. Asistentul semnalizează şi arbitrul de centru e de acord. Golul lui Vedat Muriqi (Lazio) nu va fi validat din cauza unui offside

Min 1. A inceput meciul


Chiar dacă Lazio are un sezon mai bun până acum decât Roma, ambiţiile sunt la fel de mari ca întotdeauna în Cetatea Eternă: ”Vrem să câştigăm. Indiferent de moment” a anunţat Paolo Fonseca.

  • LIVE VIDEO AS Roma - Lazio, Derby în Cetatea Eternă. Partida se joacă de la 21:45 la Telekom Sport 2

Lazio are 67 de puncte şi ocupă locul 6, în timp ce AS Roma este cu un loc mai jos, dar cu 58 de puncte. Formaţia pe care o va prelua Mourinho din vară luptă pentru un loc în Conference League cu Sassuolo, locul 8, cu 56 de puncte.

Lazio a pierdut pare contactul cu UEFA Champions League. Formaţia lui Inzaghi a câştigat trei din ultimele cinci meciuri din Serie A, în timp ce rivala are o singură victorie în ultimele cinci partide din campionat.

La ultima confruntare directă, Lazio a trecut de AS Roma, scor 3-0. A fost al doilea succes cu acest scor pentru laziali în ultimele cinci partide directe. Lazio câştigase tot cu 3-0 în martie 2019.Ultimul meci direct disputat ”acasă” la AS Roma, s-a terminat la egalitate, 1-1. Ultima victorie a lui AS Roma pe propriul teren cu Lazio datează din septembrie 2018, scor 3-1. Pellegrini, Kolarov şi Fazio au marcat atunci pentru AS Roma, iar Ciro Immobile a înscris pentru Lazio.

  • LIVE VIDEO AS Roma - Lazio, Derby în Cetatea Eternă. Partida se joacă de la 21:45 la Telekom Sport 2

Cum se va termina Derbyul din Cetatea Eternă din această seară, aflăm de la 21:45, în direct la Telekom Sport 2. Ştefan Radu este anunţat titular de către presa italiană.

Afla mai multe despre: lazioromaserie a 

viewscnt
Articole similare