Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | AS Roma - Real Madrid 0-2. Bale şi Vazquez au adus victoria spaniolilor. Cele două echipe merg braţ la braţ în optimile UCL

VIDEO | AS Roma - Real Madrid 0-2. Bale şi Vazquez au adus victoria spaniolilor. Cele două echipe merg braţ la braţ în optimile UCL
Comentarii

Real Madrid a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia italiană AS Roma, în etapa a cincea a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Gareth Bale şi Lucas Vazquez au înscris golurile succesului care o duce pe Real Madrid în optimile de finală ale competiţiei, cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor. În urma acestui succes, trupa lui Santiago Solari a acumulat 12 puncte şi şi-a asigurat primul loc în Grupa G. Deşi a fost învinsă, AS Roma s-a calificat, de asemenea, în optimi, având nouă puncte şi un avans de patru puncte faţă de ultimele două clasate, Viktoria Plzen şi ŢSKA Moscova. Cehii i-au învins pe ruşi, marţi seară, în deplasare, scor 2-1.

Soarta meciului dintre AS Roma şi Real Madrid putea fi, însă, cu totul alta, dacă mijlocaşul "capitolinilor", Cengiz Under, nu rata cu poarta goală în momentele de final ale primei reprize.

La doar două minute de la reluare, Gareth Bale avea să deschidă scorul, după ce a profitat de o pasă de la adversar şi l-a executat pe Olsen cu un şut plasat.

Scorul final a fost stabilit de Lucas Vazquez, în minutul 59, după o fază începută de acelaşi Gareth Bale. Starul galez i-a pasat excelent lui Benzema, din dreapta către a doua bară, de unde francezul i-a întors perfect în faţa porţii lui Vazquez, iar spaniolul a îndeplinit o simplă formalitate.

Afla mai multe despre: real madridromabale 

viewscnt
Articole similare