Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aşa afli sigur dacă un penalty este corect acordat! Claudiu Belu a venit cu glezna sângerând la flash-interviuri!

VIDEO | Aşa afli sigur dacă un penalty este corect acordat! Claudiu Belu a venit cu glezna sângerând la flash-interviuri!

Superliga

Comentarii

Astra a reuşit o victorie în extremis cu FC Botoşani, scor 2-1. Claudiu Belu a fost eroul giurgiuvenilor, reuşind să obţină o lovitură de la 11 metri şi a marcat golul victoriei în minutul 85, în ciuda faptului că echipa se afla în inferioritate numerică, după eliminarea lui Abang.

”A fost cel mai important meci de când a început campionatul. Acum de sărbători puteam ieşi din primele şase echipe. Era păcat! Am început meciul foarte bine. Am fost încrezători. Am marcat şi meciul mergea bine. A fost o greşeală la eliminarea lui Abang şi nu am mai reuşit să ieşim din propria jumătate, dar bine că am scos această victorie”, a declarat Claudiu Belu la Telekom Sport.

Claudiu Belu a obţinut penalty-ul din care Alex Ioniţă a marcat primul gol al meciului şi a ieşit destul de şifonat: ”M-am lovit în prima repriză la faza penalty-ului”, a mai spus Claudiu Belu. 

Afla mai multe despre: claudiu beluastraliga 1botosani 

viewscnt
Articole similare