Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aşa ceva n-ai mai văzut niciodată. Doi fotbalişti de la Astra au scăpat cu poarta goală. E halucinant ce s-a întâmplat

VIDEO | Aşa ceva n-ai mai văzut niciodată. Doi fotbalişti de la Astra au scăpat cu poarta goală. E halucinant ce s-a întâmplat

Cupa României

Comentarii

Finalul meciului dintre divizionara secundă U Cluj şi Astra Giurgiu, din optimile de finală ale Cupei României, a oferit o fază de-a dreptul incredibilă.

După 3-3 la finalul celor 90 de minute, meciul a intrat în prelungiri, acolo unde Laszlo Sepsi a înscris în propria poartă în minutul 99. În prelungirile celei de-a doua reprize suplimentare, clujenii s-au aruncat în atac, iar portarul Cosmin Dur-Bozoancă a mers în careul advers pentru a încerca să înscrie golul egalizator. La faza respectivă, însă, giurgiuvenii au recuperat mingea şi au avut şansa să facă 5-3.

Laurenţiu Buş şi Valentin Gheorghe au scăpat cu poarta goală, iar primul a şutat la firul ierbii. Deşi mingea se ducea în poartă, Gheorghe a vrut neapărat să fie el cel care marchează şi a împins balonul în plasă de pe linia porţii, însă nu a realizat că se afla în poziţie de ofsaid.

Formaţia Astra Giurgiu s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 4-3 după prelungiri, echipa Universitatea Cluj, într-un meci din optimile competiţiei, în care a revenit după ce a fost condusă cu 3-0. Gazdele au marcat prin Abrudan ‘2 şi Taub ‘5, ‘8. Pentru Astra au înscris Llullaku ’14 (penalti), ’76, Cordoş ’24 (autogol) şi Sepsi ’99 (autogol).

Afla mai multe despre: u clujastraincredibil 

viewscnt
Articole similare