Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Aşa ceva nu ai văzut niciodată! Ce s-a întâmplat după ce fanii lui Bayern au afişat un banner jignitor la adresa patronului de la Hoffenheim

VIDEO | Aşa ceva nu ai văzut niciodată! Ce s-a întâmplat după ce fanii lui Bayern au afişat un banner jignitor la adresa patronului de la Hoffenheim

Bundesliga

Comentarii

Hoffenheim - Bayern Munchen, meci din etapa cu numărul 24 din Bundesliga, mergea spre o victorie categorică a bavarezilor. La un moment dat, ultraşii din Munchen au afişat un banner jignitor la adresa patronului de la Hoffenheim, iar ce s-a întâmplat după este incredibil.

Mai exact, fanii lui Bayern l-au numit pe Dietmar Hopp "fiu de căţea", moment în care meciul a fost întrerupt, iar ambele echipe s-au dus la vestiare. Imediat, antrenorul lui Bayern, Hans-Dieter Flick s-a dus la liderii galeriei şi i-a rugat să dea jos banner-ul. 

Echipele au revenit pe teren, însă ultimele minute practic nu s-au mai jucat. Cei 22 de jucători de pe teren au pasat unii la alţii, indiferent că erau adversari sau coechipieri. Asta s-a întâmplat până la finalul partidei, în timp ce Hopp, omul cu bani de la Hoffenheim, privea de pe marginea terenului, alături de Karl-Heinz Rummenigge, conducător de la Bayern. 

Motivul pentru care fanii lui Bayern sunt împotriva conducătorului de la Hoffenheim este legat de regula "50+1" din Bundesliga, care spune că un investitor nu poate să deţină mai mult de 49% din acţiunile unui club. De această regulă au fost scutite echipe precum Wolfsburg sau Bayer Leverkusen, iar Hoffenheim şi RB Leipzig au reuşit să "fenteze", mai mult sau mai puţin, această politică din campionatul german. 

viewscnt
Articole similare
L-a ajutat sa iasa din inchisoare dupa 23 de ani si s-a maritat cu el. Povestea fascinanta a unei...