Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Aşa m-am simţit" Cum a trăit Puşcaş dezamăgirea ratării finalei Euro. Care este dorinţa ascunsă a golgheterul tricolorilor mici

VIDEO | "Aşa m-am simţit" Cum a trăit Puşcaş dezamăgirea ratării finalei Euro. Care este dorinţa ascunsă a golgheterul tricolorilor mici
Comentarii

George Puşcaş a marcat 4 dintre cele 10 goluri ale reprezentativei U21, la ediţia din acest an a CE de tineret.

Vârful care a evoluat sezonul trecut la Palermo a reuşit o dublă în jocul împotriva Germaniei, cel care ne-a trimis acasă. Iar Puşcaş a povestit care au fost sentimentele de după eşecul împotriva nemţilor. 
 
"Greu, nu vreau să mă gândesc pentru că m-am trezit cu un gol în stomac a doua zi chiar dacă am ajuns departe, eram acolo. Mă aşteptam să facem mândri o grămadă de români şi cred că ăsta este rezultatul nostru pentru că ce s-a întâmplat în seara aceasta ne demonstrează tot ce am făcut pe parcursul turneului. Am reuşit datorită unităţii grupului, toată lumea şi-a făcut treaba, nu e nimic de reproşat nimănui pentru că am fost compacţi, uniţi şi grupul acesta a dus greul atunci când trebuia" a spus Puşcaş. 
 
Puşcaş a evoluat în stagiunea recent încheiată la Palermo. Sicilienii sunt însă aproape de faliment iar vârful ar putea ajunge înapoi la Inter. Acolo s-ar putea întâlni cu Ionuţ Radu, cel care este curtat de fosta campioană a Italiei.  
 
"Nu ştiu ce să zic. Ar fi ceva extraordinar, chiar vorbeam cu el, dar să vedem, viitorul va decide ce vom face" a adăugat fotbalistul de 23 de ani. 
 
 

Afla mai multe despre: puşcaşpalermoionuţ radugermaniaeurotineretromânia 

viewscnt
Articole similare