Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Aşa o să încerc să evit criticile!" Adrian Petre ştie cum poate scăpa de cuvintele grele ale lui Gigi Becali

VIDEO | "Aşa o să încerc să evit criticile!" Adrian Petre ştie cum poate scăpa de cuvintele grele ale lui Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Adrian Petre (21 de ani), noul atacant de la FCSB, ştie cum poate evita criticile lui Gigi Becali (61 de ani), patronul care pune tunurile pe jucătorii săi după fiecare rezultat prost al roş-albaştrilor. Componentul naţionalei U21 a României vrea să joace atât de bine încât să nu-i dea ocazia lui Becali să-l ia la rost.

Gigi Becali a plătit 500.000 de euro pentru transferul lui Adrian Petre de la Esbjerg şi îşi pune speranţele în vârful de naţională că acesta va rezolva problemele din atacul vicecampioanei. Petre e şi el pregătit să facă faţă la FCSB şi ştie cum poate scăpa de criticile omului de afaceri.

Petre vrea să aibă evoluţii atât de bune încât Becali să nu poată spune nimic rău la adresa sa. "(n.r. -Eşti pregătit şi pentru criticile patronului?) Dacă nu o să îi dau motive, nu cred că vor fi critici la adresa mea. Aşa că încerc să evit aceste critici prin evoluţiile mele din teren", a spus Adrian Petre, la conferinţa de presă.

Adrian Petre poate debuta la FCSB împotriva Chindiei Târgovişte, pe teren propriu, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Partida se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională şi va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 1.

 

Afla mai multe despre: adrian petrefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare