Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Aşa ofertă de ultimă oră a fost!” Mircea Rednic, ironii pe seama lui Dinu Gheorghe

VIDEO | ”Aşa ofertă de ultimă oră a fost!” Mircea Rednic, ironii pe seama lui Dinu Gheorghe

Superliga

Comentarii

FC Dinamo Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Dunărea Călăraşi, în prima etapă a play-out-ului Ligii I. Golurile au fost marcate de Nistor, în minutul 24, şi Montini, în minutul 90+4.

”Câinii” i-au stricat debutul lui Dinu Gheorghe în funcţia de preşedinte al Dunării Călăraşi: ”Păi i-am spus, nu puteai să semnezi după meciul ăsta? 'Vezi că nu am ştiut că jucăm cu Dinamo'. Eee... aşa ofertă de ultimă oră a fost”, a spus Mircea Rednic după meciul cu Dunărea Călăraşi.

Dinu Gheorghe, supărat pe Mircea Rednic. Ratarea play-off-ului de către ”câini” l-a costat pe ”Dinu Vamă” 1000 de euro. ”Vorbim destul de des. Dar sunt supărat pe el, pentru că a trebuit să plătesc 1.000 de euro din cauza lui şi nu mi-a convenit. De ce? Am pierdut un pariu, am fost convins că Dinamo o să fie în playoff. Şi m-a încurcat. A reuşit să piardă aici cu Botoşani şi... Acum ce să fac? Prietenia se plăteşte, iar prietenia cu Rednic n-a costat 1.000 de euro în primăvara asta.”

”Eu m-am oferit să... el a pierdut, noi am pierdut, suporterii sunt supăraţi... toată lumea a pierdut”, i-a răspuns Rednic la finalul meciului cu Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamodinu gheroghe 

viewscnt
Articole similare