Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Aşa se poate aduce mai repede VAR-ul în Liga I. "Sigur vor primi bani pentru dezvoltarea arbitrajului" Cine e omul cheie din Federaţie

VIDEO | Aşa se poate aduce mai repede VAR-ul în Liga I. "Sigur vor primi bani pentru dezvoltarea arbitrajului" Cine e omul cheie din Federaţie

Arbitraj

Comentarii

Introducerea sistemului de arbitraj video e la ordinea zilei în fotbalul românesc, iar un om din federaţie vine cu soluţia.

Etapă de etapă, problema arbitrajului apare în prim plan şi, automat, se vorbeşte de momentul când va exista şi în Liga I sistem video de arbitraj. Fostul arbitru şi actual preşedinte al comisiei antidoping din FRF, Cristi Balaj vine cu o soluţie pentru o implementare rapidă a sistemului. 

"Gino Iorgulescu face parte din Comitetul Executiv. Dacă FRF solicită sprijin financiar către MTS, cum cer şi alte federaţii, sunt convins că vor primi aceşti bani pentru dezvoltarea arbitrajului. De ce nu cer? Pentru că după vor fi controlaţi. MTS este obligat să controleze", a declarat Cristi Balaj pentru Telekom Sport. 

În urmă cu o săptămână, Gino Iorgulescu a declarat într-o conferinţă de presă că se vor face demersuri pregătitoare înainte de implementarea sistemului. 

„O să facem către FRF o adresă în care să le solicităm să trimită arbitrii deja la specializare, ca să nu ne trezim că ajungem la concluzia că putem folosi VAR şi să nu avem arbitri specializaţi”, a spus Iorgulescu.

Afla mai multe despre: vararbitrajliga ibalaj 

viewscnt
Articole similare