Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO Asma Elghaoui după ce Vâlcea a ajuns în sferturile Ligii Campionilor: ”E o realizare uriaşă!”

VIDEO Asma Elghaoui după ce Vâlcea a ajuns în sferturile Ligii Campionilor: ”E o realizare uriaşă!”

Handbal

Comentarii

SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, după o victorie în faţa lui Savehof, scor 28-20.

Suedezele au fost competitive doar în primele minute, când au condus cu 3-1. Echipa antrenată de Florentin Pera a trecut însă la conducere cu 5-4 şi nu s-a mai uitat în spate.

A avut 16 la 10 la pauză şi opt goluri avantaj la final. Mireya Gonzalez cu 7 goluri şi Kristina Liscevici cu 6 reuşite au fost cele mai bune marcatoare pentru gazde. Vâlcea va termina pe poziţia a patra şi  va juca pentru un loc în Final Four cu ocupanta locului 1 din prima grupă principală.

”E o mare realizare. Am realizat primul nostru obiectiv, să mergem în sferturile de finală. E frumos să faci parte dintre cele mai bune opt echipe din lume. Atât Rostov, cât şi Metz sunt echipe bune, dar prefer să merg în Franţa decât în Rusia, aşa că o prefer pe Metz” a mărturisit Asma Elghaoui la finalul meciului.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe