Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Assist genial De Jong, gol Fati şi un nou record pentru "wonderkid-ul" Barcelonei. E primul care reuşeşte asta!

VIDEO | Assist genial De Jong, gol Fati şi un nou record pentru "wonderkid-ul" Barcelonei. E primul care reuşeşte asta!

FC Barcelona

Comentarii

Ansu Fati (17 ani) a marcat pentru Barcelona în meciul cu Ferencvaros, după o pasă foarte frumoasă a lui Frenkie de Jong (23 de ani), şi a stabilit un nou record.

În minutul 42, Ansu Fati a marcat cu un gol spectaculos în în meciul cu Ferencvaros, după ce Frenkie de Jong a înălţat excelent o minge peste apărarea ungurilor, iar "wonderkid-ul" catalnilor a înscris cu o execuţie superbă, pe lâgnă portar. După gol, cei doi s-au bucurat împreună, iar Fati i-a mulţumit acestuia pentru assist.

Cu golul marcat, Ansu Fati a atins o nouă bornă impresionantă. La doar 17 ani, fotbalistul Barcelonei a devenit cel mai tânăr jucător care ajunge la două goluri marcate în Liga Campionilor.

Ansu Fati, în Cartea Recorduilor!

A fost publicată ediţia 2020 a Cărţii Recordilor şi Barcelona are încă un motiv de bucurie legat de Ansu Fati. Fotbalistul crescut în La Masia a fost inclus în Cartea Recordilor pentru performanţa pe care a reuşit-o pe 10 decembrie 2019. Atunci, Fati a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii Campionilor, după ce a marcat contra lui Inter, pe "Giuseppe Meazza", într-o victorie cu 2-1 a catalanilor.

Ansu Fati a fost promovat la echipa mare a Barcelonei în vara lui 2019 şi, de atunci, a strâns 36 de meciuri, 12 goluri şi două assist-uri.

Afla mai multe despre: ansu fatiliga campionilorrecordfc barcelona 

viewscnt
Articole similare