Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Asta e cea mai mare schimbare adusă de Teja la FCSB: "Sper să se întâmple la fel şi în meciuri"

VIDEO | Asta e cea mai mare schimbare adusă de Teja la FCSB: "Sper să se întâmple la fel şi în meciuri"

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Pintilii, vechiul şi noul căpitan al FCSB-ului, a dezvăluit marea schimbare care s-a produs la FCSB după ce Mihai Teja i-a luat locul lui Nicolae Dică pe banca tehnică. Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani spune că el şi coechipierii săi şi-au regăsit plăcerea de a se pregăti.

"Şi ei (n.r. colegii) simt un alt suflu şi mă bucur pentru ei că sunt conectaţi la antrenamente. Domn profesor le cere ceva şi ei chiar înţeleg şi vor să facă. Îşi dau interesul la antrenamente şi sper să se întâmple la fel şi în meci. 

Plăcerea (n.r. principala schimbare). Au plăcare la antrenamente şi vin cu zâmbetul pe buze. Schimbarea (n.r. - de antrenor) a venit din partea patronului, noi suntem plătiţi să ne anttrenăm şi să jucăm fotbal", a declarat Mihai Pintilii.

Pintilii a redevenit căpitanul FCSB-ului, fiind ales prin voturile coechipierilor săi, după venirea lui Mihai Teja.

"Până voi juca titular ca să port banderola  mai este. Am fost ales de colegi şi le mulţumesc, dar suntem patru. Suntem patru băieţi şi pentru mine oricare poate fi căpitan. Mi-e greu să o refuz pentru că am fost ales de colegi. O voi purta cu mândrie. M-am simţit respectat şi pe această cale ţin să le mulţumesc. Asta înseamnă că sunt respectat în vestiar şi mă bucur că pot să îi ajut", a mai spus Pintilii.

Afla mai multe despre: tejafcsbschimbare 

viewscnt
Articole similare