Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ăsta e mesajul meu". Cosmin Contra, înaintea meciului de totul sau nimic pentru România

VIDEO | "Ăsta e mesajul meu". Cosmin Contra, înaintea meciului de totul sau nimic pentru România

Echipa națională

Comentarii

România vrea să îşi ia cu stil revanşa în faţa Suediei. Eliminată în sferturi la Campionatul Mondial din 1994 şi învinsă cu scorul de 2-1 în turul din preliminariile lui Euro 2020, echipa lui Cosmin Contra are acum nevoie de o victorie cu 1-0 sau la două goluri diferenţă pentru a păstra prima şansă de calificare.

În prezent, Suedia este pe locul 2 în grupa F, cu 15 puncte, cu unul mai mult decât echipa naţională a României. 

"(Este vreun jucător suedez de care vă este teamă mâine? Cum analizaţi echipa Suediei?)

Suedia este o echipă puternică din toate punctele de vedere, echipă care are nişte jucători de bază de 5-6 ani de zile. Se vede că este o echipă sudată în toate compartimentele. 

Ca individualităţi pot să fie Forsberg, Berg, jucători cu mare experienţă... Quaison, jucător care ne poate pune în dificultate. Dar cea mai importantă calitate a lor este faptul că formează o echipă foarte , foarte solidă din toate punctele de vedere"

Noi nu avem această posibilitate de a face egal, pentru că am ieşi din cărţile calificări. Avem doar varianta victoriei", a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă. 

Ciprian Tătăruşanu este principala piesă de rezistenţă a lui Cosmin Contra şi înaintea meciului de pe Naţional Arena. Portarul lui Lyon a fost integralist în toate meciurile din această campanie de calificare.

"Eu cred că am demonstrat că ne-am luptat de la egal la egal cu fiecare echipă în parte. Mâine trebuie să facem ceva în plus, trebuie să fim superiori Suediei pentru a câştiga", a declarat Ciprian Tătăruşanu în aceeaşi conferinţă de presă. 

Afla mai multe despre: romaniasuediacontra 

viewscnt
Articole similare