Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Asta e pe departe ratarea începutului de an! Incredibil cum a putut să reia un jucător al Valenciei din cinci metri

VIDEO | Asta e pe departe ratarea începutului de an! Incredibil cum a putut să reia un jucător al Valenciei din cinci metri
Comentarii

Meciul dintre Valencia şi Real Valladolid, din etapa a 19-a a campionatului Spaniei, a oferit ratarea începutului de an în fotbalul european.

În minutul 69 al partidei de pe Mestalla, Denis Cerîşev a pătruns în flancul stâng, portarul oaspeţilor a ieşit la întâmpinare, iar rusul trimis perfect în faţa porţii pentru Santi Mina, care nu trebuia decât să pună latul. Atacantul spaniol a părut, însă, să fie luat prin surprindere de faptul că mingea a ajuns până la el şi nu a reuşit să înscrie din cinci metri, reluând defectuos la câţiva metri pe lângă poarta lui Masip.

Dani Parejo avea să deschidă, în cele din urmă, scorul, două minute mai târziu de la ratarea lui Sati Mina, dar Ruben Alcaraz a egalat pentru Real Valladolid în minutul 89. S-a terminat 1-1, iar Valencia ocupă locul al nouălea în La Liga, cu 23 de puncte, la un punct avans de Valladolid, a 15-a clasată.

 

Afla mai multe despre: valenciaratareincredibil 

viewscnt
Articole similare